Άφιξη  Διανυκτερεύσεις  Ενήλικες 


Από την Αθήνα με προορισμό την Ελευσίνα

Με υπεραστική συγκοινωνία
Από τον σταθμό της Πράσινης Γραμμής του Αττικού Μετρό "ΘΗΣΕΙΟ" επιβιβάζεστε στο λεωφορείο των ΚΤΕΛ "ΜΕΓΑΡΑ". Κατεβαίνετε στη στάση "Ρήγου", στο κέντρο της Ελευσίνας. Το ξενοδοχείο βρίσκεται 500 μέτρα από τη στάση, επί της Οδού Δήμητρος. Για πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια ΚΤΕΛ πατήστε εδώ.

Με αστική συγκοινωνία
Από την πλατεία Κουμουνδούρου επιβιβάζεστε στο Λεωφορείο με αριθμό 865. Αποβιβάζεστε στην στάση "Εθνικής Αντιστάσεως" στην Ελευσίνα επί της οδού Ελ. Βενιζέλου. Το Ξενοδοχείο βρίσκεται 300 μέτρα από την στάση, προς στην κατεύθυνση του Αστ. Τμήματος Ελευσίνας.Για πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών πατήστε εδώ

Από τον Πειραιά με προορισμό την Ελευσίνα
Από την πλατεία Καραϊσκάκη επιβιβάζεστε στο Λεωφορείο με αριθμό 845. Στο τέρμα της διαδρομής (παραλία Ελευσίνας) επιβιβάζεστε στο Λεωφορείο με αριθμό 862 ή 863 ή 864 και αποβιβάζεστε στην στάση "Εθνικής Αντιστάσεως" στην Ελευσίνα επί της οδού Ελ. Βενιζέλου. Το Ξενοδοχείο βρίσκεται 300 μέτρα από την στάση, προς την κατεύθυνση του Αστ. Τμήματος Ελευσίνας. Για πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών πατήστε εδώ.

Από το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με προορισμό την Ελευσίνα
Από το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος επιβιβάζεστε στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο με προορισμό τον Σταθμό "Μαγούλα". Από τον Σταθμό "Μαγούλα" επιβιβάζεστε σε Λεωφορίο Αστικής Συγκοινωνίας με αριθμό 863 με κατεύθυνση την Ελευσίνα. Αποβιβάζεστε στη στάση "Εθνικής Αντιστάσεως" στην Ελευσίνα επί της οδού Ελ. Βενιζέλου. Το Ξενοδοχείο βρίσκεται 300 μέτρα από την στάση, προς την κατεύθυνση του Αστ. Τμήματος Ελευσίνας. Για πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου πατήστε εδώ

Ταξί
Στην περίπτωση που προτιμήσετε την μετάβασή σας με ταξί, σας συνιστούμε να σημειώνετε τον αριθμό κυκλοφορίας και να ζητάτε μηχανογραφημένη απόδειξη.
Share 


κόμβος