Με την πολύχρονη πείρα του σε υπηρεσίες banquet και με την αξιοπιστία του, το Elefsina Hotel παρέχει υπηρεσίες catering για κάθε είδους εκδήλωση.

Από ένα εταιρικό coffee break που θα φέρει το προσωπικό σας πιο κοντά, μέχρι ένα κοινωνικό event με γεύσεις και σέρβις υψηλών απαιτήσεων, το Στάχυ Catering Services θα αφήσει τους καλεσμένους σας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Επιλέξτε ανάμεσα σε μία μεγάλη γκάμα συνδυασμών γεύσεων αυτές που ταιριάζουν στο χαρακτήρα της εκδήλωσης που θέλετε να διοργανώσετε και εμείς θα είμαστε εκεί για να σας εγγυηθούμε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Το Στάχυ Catering Services αναλαμβάνει για εσάς την οργάνωση ενός event, που μπορεί να περιλάβει:
►  τη μουσική επένδυση
►  το design του χώρου
►  το σέρβις
►  το φαγητό

Η επιλογή που θα κάνετε για το φαγητό θα μπορούσε να είναι ένας πλούσιος μπουφές, ένας συνδυασμός cocktail και light lunch, ένα σερβιριστό μενού και πολλά άλλα.

Σας παρέχουμε υπηρεσίες catering σε ολόκληρη την Αττική, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Για να μάθετε περισσότερα, κάντε κλικ δεξιά στην Εκδήλωση ενδιαφέροντος και συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας καλέσουμε το συντομότερο ή καλέστε μας στο 210 5589700.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τις δυνατότητες διοργάνωσης ενός catering event σε ολόκληρη την Αττική και οπουδήποτε στη χώρα;

Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε τώρα το νέο ιστότοπο του Στάχυ Catering Services.
Share Επικοινωνία
210 5589700
info@elefsinahotel.gr