Εταιρικές εκδηλώσεις με επαγγελματισμό σε ένα φιλόξενο και κομψό περιβάλλον!

Το Elefsina Hotel διαθέτει 3 αίθουσες με δυνατότητα να φιλοξενήσει εταιρικές εκδηλώσεις και συνέδρια όλων των ειδών. Το αφοσιωμένο και έμπειρο προσωπικό μας, θα φροντίσει κάθε σας ανάγκη ώστε το εταιρικό event να κυλήσει με τον καλύτερο τρόπο εξασφαλίζοντας την επίτευξη των στόχων της εταιρίας σας.

Μια μεγάλη ποικιλία από μενού, coffee breaks και πρωτότυπες ιδέες για light lunch και snack θα σας βοηθήσουν να κάνετε την επιλογή που ταιριάζει περισσότερο στην εκδήλωσή σας. Κατόπιν ζήτησης, η ομάδα των chef μας, θα δημιουργήσει αποκλειστικά για εσάς, εξαιρετικά μενού και coctail, για να ικανοποιήσετε τους καλεσμένους ακόμη και των πιο απαιτητικών εταιρικών συναντήσεων.

Εξοπλισμός: Audio and visual τελευταίας τεχνολογίας, Overhead projectors, οθόνες οροφής, flip chart, laptops, slide chagers, laser point.

Το ξενοδοχείο μας, που απέχει μόλις 1 km από την Αττική Οδό (έξοδοι 1 & 2) και 0,3 km από την Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου (έξοδοι "Ελευσίνα"), είναι ιδανικό για εταιρικά events. Η εύκολη πρόσβαση από το Αεροδρόμιο "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ", θα κάνει την προσέλευση των καλεσμένων ή των συνεργατών σας ξεκούραστη και γρήγορη.

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για την οργάνωση της εταιρικής σας εκδήλωσης!
Μενού Συνεδρίων
Share Επικοινωνία
210 5589700
info@elefsinahotel.gr


Newsletter
Newsletter