Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το πιο όμορφο δώρο, διαλέγοντας και συνδυάζοντας υπηρεσίες και προϊόντα που θα χαρίσουν χαμόγελα!!

Κάρτα δώρου Wine Fridays
Ένα πλούσιο πλατό ελληνικών τυριών και αλλαντικών με μία φιάλη κρασί Elefsina Hotel που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε Παρασκευή στο εστιατόριο ή το μπαρ του ξενοδοχείου.
Τιμή δώρου: 11,50 €

Κάρτα δώρου Sweet Sundays
Κάντε δώρο μοναδικές γλυκές κυριακάτικες στιγμές στους λάτρεις των γλυκών και του καφέ!! Ένας συνδυασμός από αρωματικό καφέ και ένα από τα χειροποίητα γλυκά μας, στο ζεστό περιβάλλον του Elefsina Hotel για να εκφράσετε τις πιο γλυκές ευχές στους αγαπημένους σας.
Τιμή δώρου: 5,00 €/άτομο

Δωροεπιταγή Elefsina Hotel
Ένα δώρο πρακτικό, εύκολο και ευέλικτο!
Δώστε ελευθερία επιλογών στους εορτάζοντες, να διαλέξουν το αγαπημένο τους προϊόν ή υπηρεσία του Elefsina Hotel.
Μαγικά Δείπνα, χαλαρωτικές στιγμές στην πισίνα του Elefsina Hotel, φίνα κρασιά στο "Elefsina Lounge café bar" ή το "YK Roof Bar Restaurant", superior διαμονή, κυριακάτικο πρωινό με φίλους...

Οι επιλογές δεν τελειώνουν ποτέ!!

Οι δωροεπιταγές μπορούν να εκδοθούν σε όποιο ποσό επιθυμείτε και μπορούν να εξαργυρωθούν για τη μερική ή ολική εξόφληση όλων των υπηρεσιών και προϊόντων του Elefsina Hotel.

Οι κάρτες δώρου ισχύουν για 6 μήνες από την ημερομηνία έκδοσής τους.

Η απόκτηση της Κάρτας Δώρου ή της δωροεπιταγής μπορεί να γίνει, μετρητοίς ή με πιστωτική κάρτα, από την ρεσεψιόν του ξενοδοχείου ή με αποστολή σε όλη την Ελλάδα με επιβάρυνση 3,50 €. 

Κάρτες δώρου ή δωροεπιταγές με αξία μεγαλύτερη των 50,00 € δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.

Share 


Επικοινωνία
210 5589700
info@elefsinahotel.gr


Newsletter
Newsletter